Το hairsalon.gr αποτελεί ένα αμφίδρομο εργαλείο επικοινωνίας ,για τον επαγγελματία κομμωτή, είτε είστε φοιτητής ,σε σχολή κομμωτικής ή κομμωτής ιδιοκτήτης κομμωτηρίου ή επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτε στο χώρο της κομμωτικής .
Όλοι εσείς ,που αποτελείτε τις παραπάνω κατηγορίες μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για εσάς και την επιχείρησή σας. Τεχνικά άρθρα γύρω από τα μαλλιά (κούρεμα, χτένισμα, βαφή μαλλιών,κ.α.), ενημερωτικά άρθρα για τις τάσεις των μαλλιών, άρθρα για την επιχείρηση κομμωτήριο και τρόπους ανάπτυξης της. Εκπαιδευτικά άρθρα, τεχνικές βήμα, βήμα και collection από εταιρείες εκπαίδευσης και εταιρείες προϊόντων. Μπορείτε  να αγοράσετε εκπαιδευτικά και επιχειρηματικά βιβλία ή ακόμα και διάφορα εργαλεία που με μεγάλη προσοχή επιλέξαμε για εσάς σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες και ασφαλέστερες on line εταιρείες, την amazon.com. Τέλος όσοι από εσάς, θα θέλατε να εκφράσετε την άποψη σας για οτιδήποτε αφορά την κομμωτική, το φόρουμ της ιστοσελίδας είναι ανοιχτό σε οποιοδήποτε θα ήθελε να πει κάτι.

Είτε μας επισκεφτείτε λοιπόν για να διαβάσετε άρθρα ή να επικοινωνήσετε με άλλους συναδέλφους ή ακόμα και να αγοράσετε βιβλία, το hairsalon.gr θα εξελιχθεί σε ένα χρήσιμο εργαλείο για τον επαγγελματία κομμωτή.

 Ελάτε σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου της κομμωτικής απ όλη την Ελλάδα και απολαύστε εκατοντάδες σελίδες με άρθρα γύρω από τα μαλλιά, την επιχείρηση κομμωτήριο,τεχνικούς οδηγούς βήμα – βήμα, Collection, πληροφορίες για προϊόντα, φόρουμ με συζητήσεις και πάρα πολλά καινούρια θέματα που προστίθενται κάθε μήνα στο hairsalon.gr
 Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές, τους διαγωνισμούς, τα δωρεάν δείγματα και τις εκπτώσεις αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του hairsalon.gr
Μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα προϊόντα από τις αγαπημένες σας εταιρείες.
 Εξερευνήστε το φόρουμ και αποκτήστε πρόσβαση στις συζητήσεις ή ξεκινήστε εσείς μία κάνοντας ερωτήσεις σε θέματα που σας ενδιαφέρουν.
 Αναζητήστε εργασία ή Τοποθετείστε τη δική σας αγγελία δωρεάν αναζητώντας συνεργάτη “η αγοραστή για αντικείμενα που θέλετε να πουλήσετε σε ένα εξειδικευμένο κοινό που έχουν σχέση με το κομμωτήριο.
 Αποκτήστε κάθε εβδομάδα το newsleter του hairsalon.gr με αποκλειστικές πληροφορίες που δεν θα δημοσιεύονται στο hairsalon.gr γύρω από τις βαφές μαλλιών, κούρεμα , χτένισμα,επιχείρηση κομμωτήριο και τα νέα τις αγοράς κομμωτηρίου. ΣΣΣΣΣΣΣ…. μόνο εσείς θα το ξέρετε.
 Βρείτε εκπαιδευτικά βιβλία και εργαλεία κορυφαίας ποιότητας από το μεγαλύτερο online κατάστημα στο κόσμο, amazon.com (προς το παρόν στα αγγλικά)

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.