Γράφει ο/η Ειρήνη Σταυρίδου
SHARE IT!

Τα μυστικά για το απόλυτο ξανθό του πάγου!

Σεπτεμβρίου 2017

platine mallia

Το ξανθό του πάγου στα μαλλιά αποτελεί το πιο ποθητό αποτέλεσμα για τις Ξανθές σε όλο τον κόσμο. Έχει περάσει από την μεγάλη οθόνη στην καθημερινότητα μας έτσι ώστε όλο και περισσότερες να ψάχνουν τα μυστικά που θα δώσουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Η συγκεκριμένη απόχρωση μπορεί να τη βλέπουμε έντονα τώρα, κυριαρχούσε όμως ανα τις δεκαετίες, είναι διαχρονική απόχρωση και υιοθετήθηκε από πολλές διασημότητες

Πριν όμως αναφερθούμε σε οποιαδήποτε τεχνική πρέπει να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους πως το αποτέλεσμα είναι δύσκολο να επιτευχθεί καθώς και να διατηρηθεί.

Σε πρώτη φάση πρέπει τα μαλλιά να ξανοιχτούν πέρα από οποιαδήποτε κίτρινη απόχρωση, στη συνέχεια εφαρμόζεται ρεφλέ με βάση το βιολέ όπου και αυτό φεύγει με την πάροδο του χρόνου και χρειάζεται συντήρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στην πραγματικότητα το γεγονός ότι είναι δύσκολο χρώμα να επιτευχθεί κάνει τις περισσότερες να το θέλουν ακόμη πιο πολύ δίνοντας την αίσθηση της νίκης όταν το πετυχαίνουν.

Και ποια είναι η ουσιαστική διαφορά από το ξανθό του πάγου και το πλατινέ; Η μόνη διαφορά είναι στο όνομα και καθώς η κάθε ονομασία μπορεί να σημαίνει για τον καθένα μας κάτι διαφορετικό, ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσουμε σωστά είναι να το δείξουμε με φωτογραφίες.

Δείτε παρακάτω μερικά ξανθά του πάγου για να έχετε μία καλύτερη εικόνα, και ο κομμωτής αλλά και ο πελάτης…

ice blond

platine

kataksantho

ksantho tou pagou 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.