Γράφει ο/η hairsalon
SHARE IT!

Καστανό χρώμα μαλλιών

Απριλίου 2015

χρωμα μαλλιων

Το να δημιουργήσετε ένα υγείες ,γυαλιστερό καστανό χρώμα μαλλιών ,είναι αρκετά πιο δύσκολο από ότι φαίνεται και πολλές φόρες το αποτέλεσμα ,είναι μαλλιά θαμπά χωρίς ζωντάνια .

Υπάρχουν μερικοί κανόνες (ΠΡΕΠΕΙ-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ) που αν τους λάβουμε υπόψιν, θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

ΠΡΕΠΕΙ

  • Πάντα να λαμβάνεται υπόψιν τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των ματιών

Για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον πελάτη σας ,πάντα να κοιτάτε τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των ματιών, ώστε να σας βοηθήσει να διαλέξετε την σωστότερη απόχρωση.Για να δείχνει ωραίο ένα καστανό, ο πελάτη σας θα πρέπει να έχει ζεστές αποχρώσεις δέρματος και καστανά η πράσινα μάτια.

  • Προσπαθήστε να γίνεται δημιουργικοί με το χρώμα.

Για να δημιουργήσετε ένα καστανό ,ανακατέψτε ένα σκούρο φυσικό καστανό με μια μικρή ποσότητα από βιολετί και βαθύ χάλκινο.

  • Σιγουρευτείτε ότι η βάση είναι ομοιόμορφη

Για το καλύτερο αποτέλεσμα, θα πρέπει η βάση σας να είναι ίδια ,από την ρίζα ως τις άκρες και καλά ενυδατωμένη.

  • Προσεκτικά σκεφτείτε τον τόνο που θέλετε να πετύχετε

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καστανό τόνο, σε προηγουμένως βαμμένα ή ξανθά μαλλιά, είναι καλύτερο να πάτε σε έναν αρκετό ζεστό τόνο ,όπως ένα σοκολατί πάρα ένα φυσικό καστανό. Αν πάλι υπάρχουν αρκετά άσπρα ,μην διαλέξετε ένα σκούρο ή αρκετό ψυχρό τόνο.

  • Πειραματιστείτε.

Πάντα να θυμάστε ,ότι το καστανό είναι μια απόχρωση με πολλά διαφορετικά ύψοι τόνου και βάθους ,άρα μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα ,απλά προσθέστε μερικές σταγόνες από κάποιο άλλο χρώμα μαλλιών και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον για εσάς και τον πελάτη σας.

  • Τα κατάλληλα προϊόντα μετά την βαφή.

Σιγουρευτείτε ότι ο πελάτη σας πριν φύγει ,θα έχει τα σωστά προϊόντα φροντίδας για το σπίτι. Σαμπουάν και μαλακτική με λίγο χρώμα μαλλιών,είναι τα προϊόντα που θα χρειαστεί ώστε να διατηρήσουν το χρώμα και την λάμψη μέχρι την επόμενη επίσκεψη

  • Προσέξτε ιδιαίτερα το φρεσκάρισμα στις άκρες ,στο χρώμα που θα εφαρμόσετε.

Προσοχή στις άκρες ,γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξηρότητα και υπερβολική συσσώρευση χρώματος.

χρώμα μαλλιών

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ

  • Μην αρκεστείτε στην χρήση ενός μόνο φυσικού καστανού.Δημιουργήστε ένα χρώμα ιδανικό, για τον τύπο του πελάτη σας .Μην φοβηθείτε να αναμίξετε ζεστούς και ψυχρούς τόνους μαζί.
  • Μην ξεχνάτε το χρώμα της βάσης.Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για μαλλιά βαμμένα η ξανθά, ίσως χρειαστεί να ξανοιχτεί πριν η χρειαστείτε ένα πιο ζεστό τόνο χρώματος . Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή ενός θαμπού χωρίς γυαλάδα αποτέλεσμα.
  • Μην συμπαροτρύνεται ότι καστανό σημαίνει σκούρο η μαύροΜπορείτε να επιτύχετε ένα τέλειο καστανό χρώμα μαλλιών ,ακόμα και από ένα μεσαίο ξανθό.

χρώμα μαλλιών 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.