Γράφει ο/η Χλόη Μιχαηλίδου
SHARE IT!

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά και η δυναμική επιστροφή του

Απριλίου 2015

κοκκινα μαλλια

Τα τελευταία χρόνια στο χώρο της μόδας, βλέπουμε μια εμμονή με το ξανθό χρώμα να πρωταγωνιστεί παντού, μην ανησυχείτε το ξανθό δεν πρόκειται να πάει πουθενά το είδαμε εξάλλου και φέτος ως την πιο δημοφιλή τάση.

Αλλά ας μην ξεχνάμε, ότι εκτός του υπέροχου ξανθού και κάστανου (βεβαίως-βεβαίως ) υπάρχει και το κόκκινο που φέτος κάνει δυναμική επιστροφή σε όλες τις αποχρώσεις και πολλές σταρ το έχουν ήδη προτιμήσει..

Το κόκκινο δεν είναι απλά ένα χρώμα στα μαλλιά είναι κάτι παραπάνω, είναι μια δήλωση, είναι θέμα συμπεριφοράς ,είναι θέμα προσωπικότητας,, αυτοπεποίθησης σταματήστε με εάν θέλετε ………….

Όσο για το ποια απόχρωση να προτιμήσετε, υπάρχουν μερικοί μικροί κανόνες που θα πρέπει να γνωρίζετε αν αποφασίσετε να το υιοθετήσετε .

κοκκινα μαλλια

Ποιό κόκκινο ;

Όσο πιο φυσικό τόσο το καλύτερο ,αυτό που το κάνει τόσο ελκυστικό σε όλους μας έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι σπάνιο, μάλιστα λέγετε ότι μόνο 2% των ανθρώπων ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία ,γι αυτό προτιμήστε ένα κόκκινο που δεν θα μοιάζει ψεύτικο .Αποφύγετε τις έντονες αντιθέσεις αν παίξετε με ανταύγειες και αν έχετε σκούρα βάση το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί πρώτα να τα ανοίξετε λίγο.

Άρα προτιμάμε ένα καλό κομμωτήριο, παίρνουμε συμβουλές για το ποια απόχρωση ταιριάζει καλύτερα στον τόνο του δέρματος μας και είστε έτοιμες για την αλλαγή….

Τέλος, γνωρίζω ότι το κόκκινο χρώμα μαλλιών ξεθωριάζει γρηγορότερα από άλλες αποχρώσεις .Το κλειδί για την μακροπρόθεσμη επιτυχία είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σαμπουάν και κοντίσιονερ ειδικά για βαμμένα μαλλιά για να διατηρήσετε το κόκκινο χρώμα από την πρώτη ημέρα.

Σε ποιες ταιριάζει ;

Αυτό εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος και το χρώμα των ματιών σας , άρα ποιο κόκκινο θα επιλέξετε; από το κόκκινο της φράουλας έως το χάλκινο, δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα.

Και μην ξεχνάτε τα φρύδια, εάν αποφασίσετε να γίνετε κοκκινομάλλα θα πρέπει να τα ανοίξετε για να δώσετε ένα ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Ποιο στυλ χτενίσματος του ταιριάζει ;

Ότι ταιριάζει και στα υπόλοιπα , υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να χτενίσετε τα μαλλιά , είτε αφήνοντας τα όλα κάτω δημιουργώντας κυματιστές άκρες ή απλά προσθέτοντας κάποιες πλεξίδες δίνοντας στο στυλ ένα πολύ ρομαντικό αποτέλεσμα 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.