Γράφει ο/η Ειρήνη Σταυρίδου
SHARE IT!

Βαφή μαλλιών και κουρέματα.

Ιουνίου 2015

βαφή μαλλιών

Συνδυάστε τη βαφή μαλλιών με το κούρεμα που επιθυμείτε. Μάθετε όλα τα μυστικά, αυτά που μπορείτε να κάνετε και αυτά που πρέπει να αποφύγετε.

βαφή μαλλιών

Κοντά

Προτιμήστε με τα πολύ κοντά μαλλιά να δημιουργήσετε ζεστές, πλούσιες και συμπαγείς αποχρώσεις. Εάν δοκιμάσετε τα πολυδιάστατα χρώματα, δηλαδή πάνω από ένα χρώμα, θα παρατηρήσετε πως στα σημεία που ενώνονται τα χρώματα φαίνονται οι γραμμές που τα δημιουργούν. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε απαλότερες αντιθέσεις μεταξύ των χρωμάτων που εφαρμόζετε. Εάν έχετε μακριά φράντζα, όπως παλιότερα η Rihanna, προσθέστε κάνα δυο ανταύγειες για να δημιουργήσετε αντιθέσεις.

βαφή μαλλιών

Μπούκλες και σπαστά

Αυτός ο τύπος μαλλιών είναι σαν να φωνάζει από μόνος του πως θέλει ανταύγειες. Δοκιμάστε το μπαλεγιάζ, μια τεχνική στην οποία το χρώμα τοποθετείτε στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών. Το αποτέλεσμα μιμείται τον τρόπο που ο ήλιος ξανοίγει τα μαλλιά. Σε σκούρες βάσεις προτιμήστε ανταύγειες με καστανόξανθες αποχρώσεις αντί για πολύ ανοιχτές ξανθές.

βαφή μαλλιών

Ίσιες γραμμές

Οι συμπαγείς αποχρώσεις λειτουργούν τέλεια σε αυτά τα δυνατά κουρέματα. Αν και τα ξανθά μαλλιά φαίνονται υπέροχα, καστανές και σκούρες αποχρώσεις είναι αυτές που αναδεικνύουν αυτά τα γεωμετρικά κουρέματα. Όσο ποιο σκούρο είναι το χρώμα στα μαλλιά τόσο ποιο πολύ φαίνεται το σχήμα από το κούρεμα. Θα μπορούσατε επίσης να προσθέσετε μερικές ανταύγειες στην επάνω περιοχή ή στα πλαϊνά.

βαφή μαλλιών

Φιλαριστά

Σε αυτά τα κουρέματα είναι σχεδόν απαγορευτικές οι μονοχρωμίες. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε δυο ή και τρεις αποχρώσεις από τις ίδιες οικογένειες. Οι καστανόχρωμες μπορούν να ζητήσουν από τον κομμωτή τους αποχρώσεις όπως σοκολά, μόκα, ακόμα και κάραμελ. Οι ξανθές και οι κοκκινομάλλες μπορούν επίσης να παίξουν με σκουρότερες ή ανοιχτότερες αποχρώσεις.

Όσο πιο απαλό είναι το σχήμα από ένα κούρεμα τόσο πιο φυσικές αποχρώσεις είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε.
Εάν το κούρεμα έχει ένα δυνατό σχήμα με έντονες γραμμές τότε μπορούμε να γίνουμε πιο τολμηροί με το χρώμα. 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.