Γράφει ο/η hairsalon
SHARE IT!

Farouk Contra Color

1 – 4. Διαβάστε τα βήματα και ελέγξτε τα διαγράμματα που ακολουθούν. 1 – 4. Διαβάστε τα βήματα και ελέγξτε τα διαγράμματα που ακολουθούν. 1 – 4. Διαβάστε τα βήματα και ελέγξτε τα διαγράμματα που ακολουθούν.
1 – 4. Διαβάστε τα βήματα και ελέγξτε τα διαγράμματα που ακολουθούν. 5. Τμήμα 1. Απομονώστε ένα διαγώνιο οβάλ σχήμα από τους κροτάφους έως τη κορυφή από τη δεξιά περιοχή της φράντζας. Δείτε το διάγραμμα 1 6. Τμήμα 2. Πάρτε μια καμπύλη χωρίστρα ξεκινώντας από τη μέση του αριστερού ματιού και καταλήγοντας μπροστά από  το αριστερό αυτί, στη γραμμή τριχοφυΐας. Δείτε τα διαγράμματα 2 και 3.
7. Τμήμα 3. Απομονώστε ένα κυκλικό τμήμα στην δεξιά περιοχή της κορυφής. Δείτε τα διαγράμματα 3 και 4. 8. Εφαρμογή χρώματος βήμα 1. Εφαρμόστε το χρώμα της βάσης στα μαλλιά που δεν έχετε χωρίσει. 9.   Εφαρμογή χρώματος βήμα 2. Εφαρμόστε τη σκουρότερη φόρμουλα στο μπροστά  καμπυλωτό τμήμα. Απομονώστε με αλουμινόχαρτο.
10. Εφαρμογή χρώματος βήμα 3Α . Χωρίστε το διαγώνιο οβάλ  σχήμα σε τρία καμπύλα σχήματα. 11. Εφαρμογή χρώματος βήμα 3Β .Εφαρμόστε τη σκουρότερη απόχρωση  στο πρώτο τμήμα από τη δεξιά πλευρά. 12.  Εφαρμογή χρώματος βήμα 3Γ . Εφαρμόστε την ανοιχτότερη απόχρωση στη διαφάνεια στη μέση του οβάλ τμήματος.
13. Εφαρμογή χρώματος βήμα 3Δ . Εφαρμόστε την σκουρότερη απόχρωση στο τελευταίο τμήμα από την αριστερή πλευρά. Χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτα για να απομονώσετε τα τμήματα. 14.  Εφαρμογή χρώματος βήμα 4 . Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και στο κυκλικό τμήμα στη δεξιά πλευρά της κορυφής.

Farouk contra color Hair: Mikko Horttana, Jason Yates, Farouk Systems 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.