Γράφει ο/η hairsalon
SHARE IT!

Dusk collection fw 2018 by mobsalons

Σεπτεμβρίου 2017

Dusk hair collection 1

Με έμπνευση  από τη νύχτα και την μητέρα γη, η καινούργια κολεξιόν των mobsalons για το φθινόπωρο- χειμώνα 17 – 18, μας παρουσιάζει ξεχωριστά σχήματα και χρώματα για τα μαλλιά.

Αγκαλιάζει το σκοτάδι ως ένα νέο θαύμαστο πεδίο εξερεύνησης, γεμάτο δράση, ομορφιά και δυναμισμό. Η νέα κολεξιόν Dusk  σχεδιάστηκε για να ξυπνήσει ονειρικά συναισθήματα και να εντυπωσιάσει με τα πιο ξεχωριστά styles της σεζόν, που προκύπτουν από τη φυσική μεταμόρφωση των χρωμάτων, σχημάτων και σκιών μέσα στο σκότος της νύχτας.  

Dusk hair collection 2

Λεία, λαμπερά μαλλιά που δημιουργούν αντανάκλαση, πιασμένα σφιχτά σε χαμηλό κότσο και έντονες χωρίστρες στο πλάι που ακολουθούν το σχήμα του κεφαλιού. Βαθύ μπλε δαμασκηνή και βιολετί τοποθετημένα σε όλα τα μαλλιά ή σε μεμονωμένα τμήματα δημιουργούν τις απαραίτητες αντιθέσεις γιαυτήν τη σεζόν. Προϊόντα με βάση το λάδι είναι απαραίτητα καθώς όχι μόνο θα βοηθήσουν στο κράτημα των μαλλιών αλλά θα ενυδατώσουν και θα θρέψουν τα μαλλιά.

Dusk hair collection

Καθώς η Έμπνευση της νύχτας μας αφήνει μία γλυκιά αίσθηση μελαγχολίας η έμπνευση της μητέρας γης μας δημιουργεί ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό. Το στυλ στα μαλλιά είναι πιο άγριο και μάτ αντανακλώντας την τραχιά υφή της φύσης. Ατιμέλητες πλεξίδες και βουρτσισμένα άφρο σγουρά μαλλιά με μάτ υφή αναπαράγουν την έμπνευση της μητέρας γης, ενώ αποχρώσεις του μπλέ, πράσινου, κόκκινου και ώχρας, τοποθετημένα έντονα σε μεγάλα τμήματα αναδεικνύουν τα σχήματα και τις ιδιαίτερες υφές.

Βρείτε περισσότερο στο mobsalons.com/collections ή δείτε όλες τις εικόνες παρακάτω.

Dusk hair collection 2

Dusk hair collection 3

Dusk hair collection 4

Dusk hair collection 5

Dusk hair collection 6

Dusk hair collection

 

 



 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.