Γράφει ο/η Χλόη Μιχαηλίδου
SHARE IT!

Η τέλεια προετοιμασία για το νυφικό χτένισμα!

Σεπτεμβρίου 2017

Bridal hair

Για να δημιουργήσετε το τέλειο νυφικό χτένισμα πρέπει να ξεκινήσετε δημιουργώντας μία πολύ καλή βάση. Αυτό σημαίνει να τοποθετήσετε αρκετό όγκο έτσι ώστε το χτένισμα να κρατήσει στην τελετή, το χαιρετισμό αλλά και την πολύ μεγάλη βραδιά της δεξίωσης. Ακολουθήστε τις παρακάτω τρεις τεχνικές για μία συμπαγή βάση στα νυφικά χτενίσματα.

Όγκος στο μέγιστο με τη μικρή τοστιέρα.

Χτίστε τον μέγιστο όγκο σε λεπτά μαλλιά χρησιμοποιώντας την μικρή τοστιέρα στην περιοχή της ρίζας. Αφήστε να κρυώσουν και στη συνέχεια χτενίστε τα με μία πλατιά μεγάλη βούρτσα.

Crimp iron

Κρεπαρισμένη βάση.

Για τη δημιουργία μίας συμπαγής βάσης ξεκινήστε τοποθετώντας σκόνη για όγκο ή ξηρό σαμπουάν (ειδικά σε λεπτά και λίγα μαλλιά).

Στη συνέχεια κρεπάρετε ολόκληρο το κεφάλι τμήμα τμήμα.

Αυτό θα δημιουργήσει στην περιοχή της ρίζας όγκο αλλά και υφή έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν και να μείνουν σταθερά τα τσιμπιδάκια και οι φουρκέτες.

Backcombing

Διαφορετικές μπούκλες και κυματισμούς.

Χρησιμοποιήστε τρεις με τέσσερις διαφορετικούς τύπους μπούκλας και κυματισμού για να δημιουργήσετε τη βάση του χτενίσματος σας. Εάν χρησιμοποιήσετε τις ίδιες μπούκλες με την ίδια κατεύθυνση χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική τότε θα χάσετε αρκετό όγκο. Χρησιμοποιώντας διαφορετικούς κυματισμούς στο χτένισμά σας θα του δώσει ένα πιο φυσικό τελείωμα.

Curling iron 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.