Γράφει ο/η Ειρήνη Σταυρίδου
SHARE IT!

Χτενίσματα 2013

Ιανουαρίου 2013

xtenismata2013

Tο σινιόν του 2013 -Χτενισμένο αλλά αχτένιστο

Υπάρχουν πάρα  πολλοί τρόποι για να κάνεις διάφορα χτενίσματα του 2013 στα μαλλιά , τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα είναι ένα γυαλιστερό, λείο σινιόν χωρίς να ξεφεύγει τίποτα και από την άλλη έχουμε τα όχι τόσο στημένα πιασμένα μαλλιά τα οποία όσο περνάει η μέρα γίνονται ακόμη καλύτερα …

Τα ‘χωρίς κόπο πιασμένα μαλλιά’ για τα χτενίσματα του 2013 είναι το κλειδί για ένα σικ αλλά και σέξι πιάσιμο και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κάτι σέξι στον τρόπο που τα μαλλιά είναι πιασμένα .

Αν και πολύ θα σκεφτούν οκ  αλλά τα μαλλιά αφημένα κάτω δίνουν μια πιο θηλυκή νότα , όμως το να πιάσεις τα μαλλιά μπορεί να φωτίσει ένα πρόσωπο ή ακόμη και ένα φόρεμα,  το συγκεκριμένο στυλ το είδαμε στις περισσότερες πασαρέλες βλ. Vera Wang, Donna Karan, ,και σε πολλές άλλες για την Άνοιξη /Καλοκαίρι 2013

Όπως κάθε άλλο απο τα χτενίσματα για το 2013 και αυτό έχει υποστεί διάφορες αλλαγές κατά καιρούς και μπορεί να αποδοθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους  σε διαφορετικές περιστάσεις όμως   εμείς ξεχωρίσαμε αυτό και θα θέλαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας .

Το wispy chignon( ελληνιστή στριφογυριστό)

Το σινιόν πάντα ήταν μια δημοφιλής επιλογή ειδικά όταν ψάχναμε  για κάτι κομψό, στο συγκεκριμένο του δόθηκε μια πιο ντελικάτη εμφάνιση από τον γνωστό σε όλους μας , Guido Palau για το σόου της Bottega Veneta , το αποτέλεσμα είναι διαχρονικό και κομψό αλλά συγχρόνως παιχνιδιάρικα έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να το δημιουργήσει μόνος του

xtenismata 2013

Πώς να το δημιουργήσετε:

  • Πρώτα ξεκινήστε με το να στεγνώσετε τα μαλλιά δίνοντας ένα ελαφρύ όγκο.
  • Δημιουργήστε μια χωρίστρα , μπορείτε να βάλετε ένα προϊόν στις ρίζες για ένα πιο ματ αποτέλεσμα (Power Grip 03 της Redken)
  • Τώρα ξεκινήστε να μαζεύετε τα μαλλιά σε αλογοουρά χτενίζοντας και παίρνοντας απαλά τα  μαλλιά, πιάνοντας τα χαλαρά προς τα πίσω .
  •  Τέλος δημιουργήστε το σινιόν με το να στριφογυρίστε απαλά την αλογοουρά σε κότσο ασφαλίζοντας της με μερικά τσιμπιδάκια .Μην ξεχάσετε να αφήσετε μερικές αφέλειες στην περίμετρο έτσι ώστε να δώσετε το χαλαρό αποτέλεσμα. Τελειώστε το χτένισμα σας με λίγη λακ . Είναι τόσο εύκολο και το ωραίο είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν πετάει η χαλάσει κάτι γιατί αυτό είναι που αποζητάμε.

Καλή Επιτυχία !!!!!

 

 

 

 

  

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.